Alphensevos 14-06-2009

Moderators: 19-AT-068 Frank, Thijs, Remco Rozenburg, erik_ark

Alphensevos 14-06-2009

Berichtdoor Thijs » 14 jun 2009, 23:12

14-06-2009
AfbeeldingAfbeelding
We hadden vandaag een beesten stek :twisted: We stonden aan een Sneaky Dijkje tussen de Plaatsjes "het Noorden" en "Den Hoef" Een lekker smal dijkje met genoeg verkeer. Een berg met wildroosters en los lopend vee. Dit keer geen Killer Sheep maar gezellige knuffelbare Lammetje en grote slome Koeien met Heeele grote enge horens die gewoon niet aan de kant gaan als je langs rijd. Een erg leuk stekkie (vind ik dan). En eens niet van Google Earth (kon het plekje niet eens terug vinden op Google Earth) Ik Had namelijk wat tijd over vanmorgen. Ome Dennie die ons vosje weer eens zou "redden" vandaag had zich namelijk verslapen Afbeelding Dennie ging vandaag mee omdat door alle plotselinge verhuiswoede. Johan & Pim moesten beide met hun vriendinnetjes Ikeaën (ja dat is een werkwoord), dozen in pakken en bende ruimen. Na Met Dennie terug aangekomen op het plekje had ik 1 klein dingetje over het hoofd gezien de boompjes waren niet erg bereikbaar..... Herinneren jullie je deze nog:

Link

Gelukkig bleef ie dit keer rustig. Na Johan's Antron over het zommerdijkje tussen de brandnetels door het boompje in gejoopt te hebben. Leek de antenne te staan. Op standje levensgevaarlijk maar hij stond. Het boompje was een beetje jong en ik had op wel geteld 1 plek steun op 1 innie minnie takje. Maar de antenne leek te blijven staan (kommen we nog op terug Johan) Op momenten dat het waaide stond ie zelfs recht na ff getest te hebben met Wendy kwamen we met de kale zender al netjes binnen in Alphen Later mochten we uit alle hoeken horen dat de Brabantze Powerrrrrrrrr ons weer lekker hard maakte "Wat zeg je Tim" "Sje 8 In Den Helder op je mobiele Sprietje"
14-06-2009
01 J³
02 Wendy, Joey & Melany
03 Lama's
04 Seat Utrecht
05 Toine
06 Joshua
07 Erik & Kids
00 Bopper & Family
Hard zat weer dus Het had niet veel gescheeld of het 1e uurtjes was voor ons. Maar nee hoor Jan reed weer eens met Jeanette en Joep en ja hoor 5 voor 3 die Zwarte BMW op "ons" Parkeerplaatsje Niet gewoon ff ons stekkie voor bij rijden nee hoor dijkje af toeren zij weggetje zien en binnen rijden. Netjes hoor Maar doe het 10 minuten later Anderen hadden er (gelukkig) meer moeite mee. Seat Uttrecht had bij die party tent de schaal vol maar kon ons niet vinden. Inderdaad het is altijd aan de overkant Maar bij Bopper ging het helemaal mis. Nadat hij rond 2 uur geroepen had dat het signaaltje in Zaandam zo lekker hard was en dat hij eens ff een rondje ging draaien. Hoorde we niks meer van hem. na een telefoontje van Toine bleken Bopper en de Family in Wijk aan Zee verzeild geraakt Zij haakte dan ook af en gingen ff het strand op. Zeer geslaagd stekkie en middag weer. Wonder boven wonder hielden we het droog wie had dat gedacht. We hadden nog wel ff 1 hobbel. Die prachtig zwart afgetapte Antron van Johan. Die zo professioneel maar voor al levensgevaarlijk in de boom kwakte stond. Wilde niet meer naar beneden. Na de mast half afgebroken te hebben. En de halve top van de boom naar beneden getrokken te hebben. Was de Redding van Omne Dennie toch weer nodig. Der buisjes kwamen wel onder de mast vandaan. maar de Antron bleef halverwege het boompje staan. Gelukkig na wat acrobatisch ring steken op grote hoogte kwam de Antron toch nog naar beneden. Melany was al onderweg om het boompje in te klauteren (ondanks de kooppijn na de vliegles van Ome Dennie en Tante Bimmer) Maar dat was gelukkig niet nodig.
Na de nodige vettigheid genuttigd te hebben weer een lekker lang dagje.
Tot over 2 weken
Thijs
Ps. van de week hebben we de stekkie voor de Super Duper Mega Vos van 26-07-2009 afgereden. Dat worden weer leuke lastige stekkies. Waar we nog niks over gaan vertellen Nou Ok dan het worden 3 leuke stekkies uit de geschiedenis boekjes. Aanmelden kan nog steeds via het Gastenboek
Afbeelding
Avatar gebruiker
Thijs
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 4476
Geregistreerd: 25 nov 2004, 03:06
Woonplaats: Diep donker Brabant.

Keer terug naar Alphensevos

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron