Vraag frg7700 en frt7700

welke apparatuur heb jij allemaal?

Moderators: 19-AT-068 Frank, Thijs, Remco Rozenburg, erik_ark

Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor Zock » 01 maart 2013, 17:11

Ik heb een frg 7700 en nu ook een frt 7700 yeasu

Maar de tuner zitten de orginele pluggen niet meer aan.
Welke pluggen horen er wel aan en waar moeten ze in ???

Tevens zit er op de achter kant een metalen schakelaartje.
Die naar mijn weten niks doet maar er wel zit.
Hij zit op het kapje wat je er af kunt schroeven.

Foto volgt.
Wie kan mij hier mee helpen.
K33p @ r0ling till y0ure w33ls fall 0ff

Si vis pacem, para bellum
Zock
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
 
Berichten: 428
Geregistreerd: 22 feb 2011, 20:18
Woonplaats: Grunn

Re: Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor 19DT2120 » 01 maart 2013, 17:28

Afbeelding
Back to tha old school
Q3 Arena
Frag or Die
Avatar gebruiker
19DT2120
Opgegeven Geval!
Opgegeven Geval!
 
Berichten: 1469
Geregistreerd: 25 sep 2006, 15:31
Woonplaats: Eibertjesdarp

Re: Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor Zock » 01 maart 2013, 17:44

Ja maar ik heb alleen de frt geen frv
Of moet ik de frv er bij hebben ?
K33p @ r0ling till y0ure w33ls fall 0ff

Si vis pacem, para bellum
Zock
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
 
Berichten: 428
Geregistreerd: 22 feb 2011, 20:18
Woonplaats: Grunn

Re: Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor 19DT2120 » 01 maart 2013, 18:07

De frv7700 is een 2m converter en nee die heb je zeker niet nodig,want dit plaatje dient alleen maar als een voorbeeld!
Er is trouwens heel makkelijk heel veel informatie over 7700 series te vinden ,meer dan ik weet :wink: .
Back to tha old school
Q3 Arena
Frag or Die
Avatar gebruiker
19DT2120
Opgegeven Geval!
Opgegeven Geval!
 
Berichten: 1469
Geregistreerd: 25 sep 2006, 15:31
Woonplaats: Eibertjesdarp

Re: Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor Zock » 01 maart 2013, 18:28

Ik heb wel ff gezocht maar weinig gevonden met google

Ik zal het zo los eens proberen
K33p @ r0ling till y0ure w33ls fall 0ff

Si vis pacem, para bellum
Zock
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
 
Berichten: 428
Geregistreerd: 22 feb 2011, 20:18
Woonplaats: Grunn

Re: Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor 19DT2120 » 01 maart 2013, 21:59

Ik weet niet hoe jij zoekt :?: maar als je per apparaat zoekt en alleen al ziet hoeveel foto's er op het grote verschrikkelijke enge WWW te vinden is !
Back to tha old school
Q3 Arena
Frag or Die
Avatar gebruiker
19DT2120
Opgegeven Geval!
Opgegeven Geval!
 
Berichten: 1469
Geregistreerd: 25 sep 2006, 15:31
Woonplaats: Eibertjesdarp

Re: Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor coszmo » 01 maart 2013, 22:39

Volgens mij hoort er aan de FRT een drie aderig kabeltje te zitten , grijs rood en zwart , en die moet je aansluiten op de ontvanger .
Op het plaatje staat het ook aangegeven. Als het kabeltje er niet meer aan zit even loshalen en een drie aderig kabeltje er aan solderen.
Die 2 meter converter , de FRV kun je er gewoon tussen zetten net zoals op het plaatje
Kennis komt uit je geheugen,inzicht uit je ziel,
maar kennis is niet per definitie wijsheid.

Groeten Anton
Avatar gebruiker
coszmo
www.cbforum.nl Freak
www.cbforum.nl Freak
 
Berichten: 300
Geregistreerd: 11 maart 2010, 14:16
Woonplaats: Noord-Duitsland

Re: Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor Zock » 02 maart 2013, 02:00

Hier zitten 2 x2 aderig kabeltjes aan
K33p @ r0ling till y0ure w33ls fall 0ff

Si vis pacem, para bellum
Zock
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
 
Berichten: 428
Geregistreerd: 22 feb 2011, 20:18
Woonplaats: Grunn

Re: Vraag frg7700 en frt7700

Berichtdoor coszmo » 02 maart 2013, 11:36

Origineel hoort er een drie aderig kabeltje aan te zitten waarvan 1 de afscherming.
Gewoon even de FRT loshalen dan zie je gelijk waar de draadjes aanhoren te zitten en welke kleur.
Kijk maar hier http://www.christophlorenz.de/img/radio ... T-7700.jpg dan zie je de grijze en de rode voor de antenne aansluiting
en de zwarte voor de afscherming
Kennis komt uit je geheugen,inzicht uit je ziel,
maar kennis is niet per definitie wijsheid.

Groeten Anton
Avatar gebruiker
coszmo
www.cbforum.nl Freak
www.cbforum.nl Freak
 
Berichten: 300
Geregistreerd: 11 maart 2010, 14:16
Woonplaats: Noord-Duitsland


Keer terug naar Scanners & Ontvangers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten