Superstar 6900N V6

Voor al je vragen over bakkies

Moderators: Thijs, 19-AT-068 Frank, Remco Rozenburg, erik_ark

Superstar 6900N V6

Berichtdoor deltaecho » 01 sep 2013, 01:40

Beste mensen

Ik heb een superstar 6900N V6, prima bakje.. Maar er is een probleempje, hij staat naast de frequentie, in plaats van dat die op de 27.555.00 staat, staat zowel de TX en de RX op de 27.554.20. Nu kom ik zelf niet in de bak zelf om de frequentie goed te zetten omdat het door de fabriek goed moet zijn.... Nu schijnt een bepaalt menu te zijn waardoor de frequentie wel weer op tie maal is. Als ik de bak dus op de 27.555.00 MHZ heb staan hoor ik alles naast de frequentie. Weet iemand hoe je dat op kan lossen???
Alvast bedankt voor de hulp..

Dé de Haas
deltaecho
Nieuw Lid
Nieuw Lid
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 13 maart 2013, 23:48

Re: Superstar 6900N V6

Berichtdoor Thijs » 01 sep 2013, 03:39

Afbeelding
Avatar gebruiker
Thijs
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 4049
Geregistreerd: 25 nov 2004, 03:06
Woonplaats: Omgeving Amersfoort

Re: Superstar 6900N V6

Berichtdoor deltaecho » 01 sep 2013, 09:52

Sorrie maar ik ken geen engels
en bovendien moet je lid zijn van de forum om de tekst te kunnen lezen...
graag hier wat tips wat te doen.....
Alvast bedankt daarvoor..

MVG

Dé de Haas
deltaecho
Nieuw Lid
Nieuw Lid
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 13 maart 2013, 23:48

Re: Superstar 6900N V6

Berichtdoor kol53 » 01 sep 2013, 23:47

Kort geleden postte iemand een NL-handleiding, voor de DX-5000. Die is hetzelfde en er
is in het menu een instelling waarbij je kunt kiezen voor zend en/of ontvangstinstelling.
Ik kan het even snel niet meer terugvinden, maar daarmee moet het te doen zijn.
Vriendelijke groet, Henk (kol53), http://27mc.woelmuis.nl

Afbeelding
Avatar gebruiker
kol53
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
 
Berichten: 680
Geregistreerd: 30 mei 2012, 01:52

Re: Superstar 6900N V6

Berichtdoor deltaecho » 02 sep 2013, 08:11

Beste mensen

Ik heb het gevonden hoe ik het weer op frequentie moet krijgen...
Als je bak uit heb gezet, druk je op FUNC en tegelijkertijd zet je de bak weer aan. Vervolgens ga je achter elkaar 3 functie in toetsen,
RB NB/ANL en DW Vervolgens zet je op een getal waar bij jij dat hij goed staat. Mocht het niet lukken gebruik je in dat geheime menu de FUNC knop en die toets je net zolang in tot dat LO ziet. Voor de rest afblijven....
Mijn bak staat nu weer goed...

MVG

Dé de Haas
deltaecho
Nieuw Lid
Nieuw Lid
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 13 maart 2013, 23:48


Keer terug naar Bakkies: Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten